Вход
Latest topics
[предложения] Имаме нужда от вашата помощ...
Страница 1 от 1
[предложения] Имаме нужда от вашата помощ...
Няма как да не сте забелязали, че си имаме раздел с работните места на героите. Съвсем скоро ще се появи и място за спадащите към групата на пресата, но въпросът сега е: какво още да се добави? Не искам просто идеи, от които по-късно няма да има интерес към темите. А действително да има хора, които да пишат в тях. Идеята е форумът да бъде колкото може по-реалистичен. Ще си имаме и печалба на пари и още много интересни неща. Също така пояснявам, че не е задължително всеки ден да имате поне един пост на работното си място. Те просто ще са си там, когато са ви нужни.
Сега обаче ме интересува единствено какво още да се добави?
Другият въпрос, засягащ този раздел, е какво искате да си имаме? Идеятами е не просто да имаме група и потребители, които да работят като журналисти или в тази насока, а реално при желание на част от тези потребители, да си имаме нещо като радио/телевизия или вестник/списание. Интересуваме ме обаче дали да имаме по едно от двете или да бъде само едно? И кое ви се иска да се осъществи?
Забележка: След като имаме достатъчно мнение по отношение на второто допитване, ако е нужно ще бъде пусната и анкета, в която да решите окончателно какво ще си имаме.
Сега обаче ме интересува единствено какво още да се добави?
Другият въпрос, засягащ този раздел, е какво искате да си имаме? Идеятами е не просто да имаме група и потребители, които да работят като журналисти или в тази насока, а реално при желание на част от тези потребители, да си имаме нещо като радио/телевизия или вестник/списание. Интересуваме ме обаче дали да имаме по едно от двете или да бъде само едно? И кое ви се иска да се осъществи?
Забележка: След като имаме достатъчно мнение по отношение на второто допитване, ако е нужно ще бъде пусната и анкета, в която да решите окончателно какво ще си имаме.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Чет Май 29, 2014 7:01 am by Katherina Heathcliff
» Races || Раси
Пон Май 26, 2014 5:33 pm by Katherina Heathcliff
» Rules || Правила
Пон Май 26, 2014 2:18 pm by Katherina Heathcliff
» Реклама на вашите форуми/сайтове/страници и т.н.
Съб Яну 18, 2014 10:17 am by .Lana
» Announcements || Новини
Чет Дек 12, 2013 7:49 am by Katherina Heathcliff
» Идеи за масово?!
Чет Дек 12, 2013 7:45 am by Katherina Heathcliff
» Member's book;
Сря Дек 11, 2013 8:33 pm by Katherina Heathcliff
» Gif = Mood
Съб Ное 16, 2013 11:47 am by leopold k.
» Mood = Emoticon
Сря Ное 13, 2013 8:51 am by .adam